sreda, 20. marec 2013

DORYY: Modna zmagovalka in poraženka Viktorjev 2013


 Mirela Korač v kreaciji Maje Ferme je s svojo toaleto definitivno zmagovalka na letošnjih Viktorjih. Zanimiv čipkasti vzorec na zgornjem delu, rokavi, ki ravno prav prekrivajo gole roke in enostaven preostanek prosto padajočega šifona v krem barvi so popolna kombinacija. Zraven sodi še črna clutch torbica, katere blago se ujema z blagom zgornjega dela obleke, uhani zlatarne Denisi in popolno izbrana pričeska, ki lepo razkriva Mirelin vrat.
S to toaleto se Mirela lahko postavi na rdečo preprogo ameriške estrade, Maja pa s svojo kreacijo konkurira svetovno priznanim modnim znamkam.
Vse čestitke, ta toaleta zagotovo ne bo kmalu pozabljena.



Neisha pa je tokrat razočarala na polni črti in prestopila vse meje dobrega okusa. Zmečkan pajac z bleščicami v koralno modri barvi je bolj primeren za večerni sprehod po obali kot za sprehod po rdeči preprogi. Torbica, verižica in pas, vse kupljeno v 3 minutah v najbližjem cenenem butiku in po možnosti še uhani, ki se zaradi bujne frizure iz osemdesetih sploh ne opazijo. Škoda ker presrečen izraz na obrazu ne more prikriti popolne katastrofe.
Neisha, drugič pa raje prelistaj kakšno modno revijo ali pa si privošči modno svetovalko, ki bi 
tudi iz lahkotnega pajaca ustvarila popolno kombinacijo.



Fotografije so najdene na spletu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar